Ingredience:
(20 malých jednohubek)
2 celozrnné střední bagety
4 střední bulvy červené řepy
100g kozího sýra s plísní
1-2 stroužky česneku
pepř
sůl
Červené řepy oloupejte a uvařte ve vodě do měkka. Trvá to zhruba 30 minut. Záleží na velikosti řepy.
Řepu rozkrájejte na menší kousky a vložte do misky. Rozmixujte na hladké pyré. Přidejte 1-2 stroužky česneku - přidávejte ho raději opatrně, ať není výsledné pyré příliš česnekové. Poté dochuťte solí a pepřem.
Bagetu nakrájejte na plátky a namažte řepovou pomazánkou. Na každý kousek bagety položte plátek kozího sýra.
Dejte zapéct do vyhřáté trouby na 200°C na asi 7 minut.
Ihned podávejte se sklenkou dobrého vína.